دخل و تصرف در مرمت آثار تاريخي هويت مردم را به خطر مي‌اندازد

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» در نشست مشترک با پيمانکاران، کارشناسان و ناظران حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري افزود: آثار تاريخي مرمت‌شده نماد فرهنگ و هويت ملت است و ضروري است پيمانکاران با ناظران و کارشناسان در اين زمينه تعامل و مشارکت داشته باشند.

وي سال 91 را سال اتمام و افتتاح پروژه‌هاي نيمه‌تمام عنوان کرد و گفت: پيمانکاران بايد سعي کنند با نظارت جدي کارشناسان و ناظران سازمان پروژه‌هاي اجرايي را به‌موقع تحويل بدهند و بديهي است که برنامه‌ريزي‌هاي خوب و تمهيدات جدي در اين خصوص صورت گرفته است.

محمدي با اشاره به اشتباه‌هايي که ممکن است در حوزه مرمت آثار تاريخي اتفاق بيفتد، تصريح کرد: در سال 91 نظارت وي‍ژه‌اي بر پروژه‌هاي گردشگري و مرمتي براي جلوگيري از اين‌گونه اشتباه‌ها پيش‌بيني شده است.

وي يادآور شد: وجود آثار شاخص ميراث فرهنگي، مرمت اين آثار و همچنين اهتمام دولت در توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري در استان فرصت فوق‌العاده‌اي به وجود آورده که پيمانکاران مي‌توانند با همکاري و تعامل با اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و ارائه توانمندي‌ها، از آن براي توسعه استان و توانمند کردن دانش علمي و فني خود بهره‌برداري کنند.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان با تاکيد بر لزوم مشارکت بخش خصوصي در تمام پروژه‌هاي گردشگري و مرمتي اظهار داشت: رعايت دستورالعمل‌ها از سوي پيمانکاران موجب حمايت دستگاه‌هاي موثر دولتي به‌ويژه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان از آن‌ها مي‌شود.

محمدي در پايان با اشاره به ضرورت تعامل و مشارکت فني معماران، مهندسان عمران، پيمانکاران و ناظران در حوزه مرمتي، يادآور شد: اميدواريم طبق دستور رئيس‌جمهور و با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته شاهد اتمام و بهره‌برداري شايسته از تمام پروژه‌هاي گردشگري و ميراث فرهنگي استان و کشورمان باشيم.
ب/119

انتهای پیام/

کد خبر 1391020728